20240128; Carnavalsviering & Frühshoppen

Carnavalsviering & Frühshoppen

Het carnavalsseizoen is in volle gang. Morgen is het dan ook tijd voor een vaste waarde op het programma van CV de Nettelkörnkes; de carnavalsviering en het frühshoppen.

We starten morgenvroeg om 9.30 uur in de St. Plechelmuskerk met de carnavalsviering. Een mooi moment van bezinning onder leiding van Bert Elferink zo midden in het carnavalsseizoen. Uiteraard is de viering geheel in carnavalsstijl en kan eenieder verkleed naar de viering komen. De muzikale ondersteuning van de viering is in handen van themakoor Cantate en Hofkapel Lavasjkierie! Ook aan de kleinsten onder ons is gedacht. Tijdens de viering kunnen zij weer knutselen in de kapel onder leiding van Nardy Suthof en Bionda Moekotte.

Aansluitend aan de viering, zo rond 10.30 uur verplaatsen we ons, volgens goed gebruik, naar het café tegenover de kerk; Residentie Pelle’s. Daar zal het früshoppen losbarsten. We starten met een kop koffie of thee, waarna er nog lange tijd geborreld kan worden. Prins Sander & Adjudant Robert zullen net als in de kerk samen met hun gevolg aanwezig zijn. Onze hofkapel Lavasjkierie, inmiddels uitgegroeid tot een ware samensmelting van Lemselo’s en Deurnings talent, zal uiteraard ook hier hun muzikale klanken ten gehore brengen.  Daarnaast zullen we nog bezoek krijgen van collega verenigingen al dan niet met hun eigen hofkapel. Iets om niet te missen dus en gewoon bij aanwezig te zijn.

Graag nodigen wij bij deze dus iedereen nogmaals van harte uit om aan te sluiten bij de carnavalsviering en het frühshoppen morgen, zondag 28 januari vanaf 9.30 uur! Tot dan!

Deel dit bericht