Bedankt

Deurningen, bedankt…..

Carnaval 2022/2023 was geweldig en daarom willen wij graag iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft meegeholpen of meegedaan om dit seizoen, waarin we alsnog ons 55-jarig jubileum hebben gevierd, te doen slagen.

Een speciaal woord van dank gaat natuurlijk uit naar de Hoogheden; Prins Rick, Adjudant Johnny & Adjudant Remco en natuurlijk de hofdames Ellen & Ellen. Vanaf november vorig jaar zijn zij bij elk feest voorop gegaan in de polonaise en overal waar ze kwamen werd het een groot feest. Maar waar zouden zij dit seizoen zijn geweest zonder Jeugdprinses Fabiënne & Jeugdadjudante Elin van basisschool Willibrordus; jullie hebben laten zien dat jullie geweldig carnaval kunnen vieren en dat het met de carnavalstoekomst in ons dorp wel goed zit.

Dank ook aan onze collega carnavalsverenigingen JCV De Dwarsliggers met Queen Evelien & King Ramon en OJCV de Fruitige Dwarskörnkes voor de samenwerking. Zeker na de bijzondere corona-jaren die achter ons liggen is deze samenwerking erg belangrijk en zijn jullie hierin meer dan geslaagd!

Dan dank voor de medewerking van de verschillende caféhouders en eigenaren van andere locaties waar dit jaar carnaval is gevierd of carnavalsbijeenkomsten zijn geweest.

En tot slot niet te vergeten, de dansgroepen, leden, commissieleden, vrijwilligers, sponsoren en carnavalsvierders van “CV de Nettelkörnkes” voor hun bijdrage aan dit mooie carnavalsjaar.

Kortom iedereen, mede namens Prins Rick, Adjudant Johnny & Adjudant Remco; BEDANKT..!! En tot het carnavalsjaar 2024!

Bestuur C.V. “De Nettelkörnkes”

Deel dit bericht