In Memoriam Wendy oude Nijhuis - Diepmaat

In memoriam Wendy oude Nijhuis – Diepmaat

Op woensdag 12 juli bereikte ons het droevige bericht dat Wendy op de leeftijd van slechts 46 jaar is overleden. Voor eenieder kwam dit bericht totaal onverwachts en hard binnen.

Wendy reikte, naast dat ze lid was van onze vereniging, regelmatig de helpende hand richting de EHBO tijdens één van de carnavalsactiviteiten.

Daarnaast was ze de afgelopen 10 jaar vooral een vaste waarde van de Optochtcommissie van onze vereniging. Als actief lid binnen deze groep, droeg zij jaarlijks zorg voor een goed verloop van de optocht die tijdens carnavalszaterdag door het dorp trekt.

Van het borgen van de veiligheid van zowel toeschouwers als deelnemers aan de optocht, tot het begeleiden van de juryleden, Wendy nam deze taken graag ter harte en bovenal zeer serieus.

Haar vrolijke lach en kenmerkende carnavaleske klederdracht; de roze cowboy hoed en een kleurrijke bloemetjes kiel met daaroverheen de oranje bodywarmer van de Optochtcommissie, staan in ons geheugen gegrift.

De Nettelkörnkes missen door het overlijden van Wendy oude Nijhuis – Diepmaat een zeer gewaardeerd lid en bovendien een actief commissielid.

Wij wensen Gijs, Frederique en overige naasten veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

                                                                       Bestuur CV de Nettelkörnkes

Deel dit bericht