Koninklijke onderscheiding Louis Golbach en Joop ten Have

Koninklijke onderscheiding

Maar liefst 5 Deurningers zijn vanochtend door Burgermeester Joosten verrast met de welbekende woorden; ‘het heeft Zijne Majesteit behaagt’! Een lintje was er voor Anny Aarninkhof, Arie Mentink, Annie Stege en natuurlijk ‘onze’ Joop ten Have en Louis Golbach.

Joop is in 2019 tot ‘Lid van Verdienste van CV de Nettelkörnkes’ verkozen voor al zijn verdiensten voor het dorp Deurningen. En hoewel Joop misschien niet de grootste carnavalsvierder is, ging hij voorop in de polonaise als Adjudant Joop in 1974.

Louis is inmiddels al 38 jaar lid van de Nettelkörnkes. Begonnen in de Raad van Elf waarna hij in 1999 als Jubileum – Adjudant de Nettelkörnkes mocht aanvoeren. Daarnaast heeft Louis zich voor vele commissies binnen onze vereniging ingezet. Zo was hij onder andere jaren voorzitter van de gala-commissie en is hij medeoprichter en eerste voorzitter van het ‘Genootschap van Oud Adjudanten; de Nettelkearls’.

Wij willen alle vijf de gedecoreerden enorm bedanken voor hun inzet voor het dorp en de gemeenschap Deurningen en hen van harte feliciteren met deze welverdiende koninklijke onderscheiding.

V.l.n.r. Louis Golbach, Joop ten Have
V.l.n.r. Annie Stege, Arie Mentink, Louis Golbach, Joop ten Have, Anny Aarninkhof

Deel dit bericht