Laatste informatie Onbeperkt Carnaval

Parkeren:

Auto’s en busjes kunnen geparkeerd worden bij Tuincentrum Borghuis, Vliegveldstraat 2, 7561 AT Deurningen. Op de parkeerplaats en de route van Borghuis naar de tent staan begeleiders, herkenbaar aan de oranje hesjes. De looproute van Tuincentrum Borghuis naar de tent is ca. 400 meter. Bij de tent, op het dorpsplein,  is een Kiss and ride zone, daar kunnen eventueel bezoekers afgezet worden. Fietsen kunnen op het dorpsplein in het centrum van Deurningen gezet worden. Er is geen bewaakte fietsenstalling.

Tent open:

De feestavond begint om 18.00 uur. De tent gaat om 17.30 uur open.

Kaarten scannen:

Hebt u online kaarten besteld, dan heeft u een mail gehad met daarin de Tickets. Deze Tickets moet u meenemen en hebt u nodig om binnen te komen. Kaarten kunnen zowel digitaal vanaf de telefoon als ook in geprinte versie gescand worden.

Heeft u kaarten gereserveerd dan liggen deze bij ingang voor u klaar. Tegen betaling van € 10,00 per kaart kunt u deze afhalen. Alle kaarten worden gescand bij de ingang. De scanners zijn herkenbaar aan de blauw met gele slipjassen van CV de Nettelkörnkes.

Garderobe:

In verband met de veiligheid moeten jassen in de Garderobe opgehangen worden. De garderobe is gratis.

Prins(es) en Adjudant(e) van Onbeperkt Carnaval 2024.

Wil je kans maken om de Prins(es) of Adjudant(e) te worden van Onbeperkt Carnaval 2024 dan moet je je voor dinsdag 6 februari een mail sturen naar onbeperkt@nettelkornkes.nl. Graag uw naam en plaatsnaam vermelden.

Uit alle mensen die zich kandidaat stellen loten we een Prins(es) en Adjudant(e).

Outfit:

Het is een carnavals feest dus we verwachten iedereen in een leuke carnavaleske outfit.

Organisatie:

Heb je vragen of hulp nodig tijdens de feestavond ? De organisatie is herkenbaar aan een stofjas met Logo “Onbeperkt Carnaval”.

Munten:

De munten kunnen op twee plekken in de tent gekocht worden. De munten kosten €3,00 en kunnen zowel contant als met de pinpas/smartphone betaald worden. Voor de munten kunnen hapje(s)  en/of een drankje(s) gehaald worden.

Eigen Hoogheden:

Zorginstellingen of organisaties die eigen hoogheden hebben willen we vragen om dit vooraf per mail door te geven. Graag de naam van de instantie en de namen van de hoogheden aanmelden voor dinsdag 6 februari.

EHBO / Rustruimte en toiletten:

Er is EHBO aanwezig. In de tent staan enkele biertafels en banken waar je kunt zitten.

Wil je even helemaal tot rust komen dan kan dit bij Pelle’s eten & drinken. Naast de standaard Dames en Heren toiletten zijn er ook een aantal rolstoeltoiletten aanwezig.

Foto’s:

Tijdens het evenement worden foto’s gemaakt en online gepubliceerd. Achteraf kun je dus de foto’s bekijken. We gaan ervanuit dat u ermee instemt dat we de foto’s van deze avond online kunnen plaatsen, mocht u daar bezwaar tegen hebben dan kunt u dat kenbaar maken bij de organisatie.

We wensen jullie veel plezier en zien jullie op 8 februari.