Opening residentie

Opening nieuwe Residentie CV de Nettelkörnkes

Na een daverende opkomst bij Pelle’s Zaal van onze kersverse Hoogheden Prins Sander & Adjudant Robert staat hen vandaag de eerste officiele plichtplegingen te wachten. Traditiegetrouw worden de symbolen van de vereniging geïnspecteerd; ’t Bronzen Nettelkörnke op het plein en natuurlijk de Deurninger Put. Tevens zal de Nettelkörnkes-vlag gehesen worden in de vlaggenmasten die wij vorig jaar aangeboden hebben ter ere van ons 55-jarig jubileum. Uiteraard zullen we ook de gevelversiering onthullen bij de beide Hoogheden en kunnen we zien waar de Technische Commissie gisteren druk mee bezig is geweest.

Zoals de traditie voorschrijft openen wij op deze dag ook de residentie van de Nettelkörnkes. En dat is waar het dit jaar anders gaat. We zijn enorm verheugd dat we vanaf dit seizoen Pelle’s de officiële Residentie van de Nettelkörnkes mogen noemen. Natuurlijk zijn we al jaren te gast bij Roy en Wendy en zijn er al vele feestjes bij Pelle’s geweest, maar vanaf nu mogen wij deze feestjes vieren in dé residentie van de Nettelkörnkes. Wij willen Roy en Wendy dan ook hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid en het openen van de Pelle’s deuren voor de Nettelkörnkes.

Vanmiddag zal dan, na de andere officiele momenten in het dorp ook de eerste officiele opening van Residentie Pelle’s plaatsvinden. Deze eer is natuurlijk voorbestemd aan de Hoogheden van 2024 Prins Sander & Adjudant Robert.

Uiteraard is eenieder hierbij van harte welkom. Vanaf 12.45 uur staat de koffie klaar in Pelle’s zaal en vanaf 13.30 uur begint het officiele gedeelte bij ’t Bronzen Nettelkörnke op het plein.

Het programma ziet er als volgt uit;

12.45 uur; Koffie in zaal Pelle’s

13.30 uur; Inspectie ’t Bronzen Nettelkörnke

14.00 uur; Inspectie Put & hijsen verenigingsvlag

15.00 uur; Onthulling Gevelversiering Prins Sander

15.30 uur; Onthulling Gevelversiering Adjudant Robert

16.00 uur; Opening residentie Pelle’s

Tot zometeen!

Deel dit bericht