Potgrond

Potgrondactie 2022

De vogels beginnen weer te fluiten, de dagen worden langer, het voorjaar staat weer voor de deur. En dat betekent dat wij u als C.V. ‘de Nettelkörnkes’ ook dit jaar weer van de benodigde tuinaarde komen voorzien.

De jaarlijkse potgrondactie zal plaats gaan vinden op zaterdag 12 maart.

In samenwerking met Tuin & Wooncentrum Borghuis brengen de leden van C.V. ‘de Nettelkörnkes’ u de potgrond voor een concurrerende prijs aan huis.

Helaas zullen de carnavalsactiviteiten dit jaar beperkt zijn. Echter enkele activiteiten als bijvoorbeeld het ziekenbezoek, de ‘elfstekentocht’ en carnaval voor de jeugd zullen in aangepaste vorm het komend seizoen doorgang kunnen vinden.

Afgelopen jaar hebben we vanwege de beperkende maatregelen voor een digitale bestelwijze gekozen. Dit jaar komen we weer zoals u van ons gewend bent, met inachtneming van de op dat moment geldende maatregelen, bij u aan de deur. Tevens bieden we u de mogelijkheid om digitaal te bestellen. Dit heeft als voordeel dat u niet perse thuis hoeft te blijven voor de betaling of om de tuinaarde in ontvangst te nemen.

De digitale bestelling is mogelijk van vrijdag 4 maart t/m donderdag 10 maart.

De bestelling kunt u plaatsen via https://shop.mijnetickets.nl/nettelkornkes

Lukt het u niet om digitaal te bestellen, dan kunt u contact opnemen met ons via info@nettelkornkes.nl

Voor één zak potgrond van 40 liter betaalt u slechts 4,00.

De prijs voor 3 zakken van 40 liter is € 11,00. En daarvoor wordt de potgrond ook nog eens bij u aan huis bezorgd.

Een goed voorjaar gewenst!

Bestuur en ‘comité potgrondactie’  C.V. ‘de Nettelkörnkes’

Deel dit bericht