Steunende leden actie

Beste Deurningers,

De komende weken komen de leden van C.V. “De Nettelkörnkes” weer bij u langs de deur voor de jaarlijkse steunende leden actie. De eersten zullen aankomende zaterdag, 17 december, al op pad gaan om te vragen om uw steun!

Met uw bijdrage als steunend lid helpt u carnaval voor Welzijn Ouderen, de jeugdactiviteiten en de optocht. Daarnaast maakt u het mogelijk voor de vereniging om op Rosenmontag Deurningers te bezoeken die aan huis, een verzorgings- of verpleegtehuis gekluisterd zijn en niet in staat zijn om bij de activiteiten aanwezig te zijn. Uit ervaring blijkt dat een bezoek met een bloemetje aan deze groep mensen zeer gewaardeerd wordt.

De bijdrage is net als voorgaande jaren € 5,50. Naast dat u daarmee de genoemde doelen steunt, krijgt u als steunend lid voorrang bij de kaartverkoop voor de gala-avonden. Dit carnavalsjaar zijn de gala-avonden op vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari 2023.

Wordt ook steunend lid en draag uw steentje bij!

Steunende leden die een machtiging voor automatische betaling hebben afgegeven, krijgen hun steunend lidmaatschapskaart thuis bezorgd. De bijdrage van € 5,50 wordt dan in januari van uw bankrekening afgeschreven.

Steunende leden die jaarlijks contant betalen kunnen dit op die manier blijven doen. Binnenkort komt een lid van “De Nettelkörnkes” bij u langs. Wilt u overstappen naar automatisch betalen dan kan dat direct geregeld worden.

Eventuele vragen m.b.t. steunende leden kunt u mailen naar: info@nettelkornkes.nl.

Steun C.V. “De Nettelkörnkes”

Want carnaval vier je “Met meka, veur meka”

Deel dit bericht