Steunende leden

Steunende leden CV de Nettelkörnkes

Komend weekend zullen wij onze nieuwe hoogheden aan Deurningen presenteren. De start van het korte en krachtige carnavalsseizoen 2024.

Al jaren bent u als steunend lid van ons gewend dat we in December bij u langs de deur komen met de steunende ledenkaart. Zo niet dit jaar.

Alle steunende leden hebben inmiddels bericht van ons ontvangen. Ofwel via een mail voor degenen waar bij ons een mailadres van bekend is, ofwel via een brief in de brievenbus.

Bent u steunend lid en heeft u nog geen bericht ontvangen; check dan uw inbox en spambox van uw email of kijk nog een keer goed in uw brievenbus. Heeft u dan nog steeds niets ontvangen; neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@nettelkörnkes.nl. Dan zorgen wij dat u alsnog in het bezit komt van deze brief.

Bent u nog geen steunend lid, maar wilt u dit wel graag worden. Mail dan ook naar info@nettelkornkes.nl of ga naar de aanmeldpagina op onze website https://nettelkornkes.nl/leden

Met uw bijdrage als steunend lid steunt u carnaval voor welzijn ouderen, de jeugdactiviteiten en de optocht. Daarnaast maakt u het “De Nettelkörnkes” mogelijk om Deurningers op Rosenmontag te bezoeken die aan huis gekluisterd zijn of zij die in een verzorgings- of verpleegtehuis verblijven en die niet aanwezig kunnen zijn op één van onze activiteiten. Uit ervaring blijkt dat een bezoek met een bloemetje aan deze groep mensen in hoge mate wordt gewaardeerd. Ook steunt u het carnavalsfeest voor mensen met een beperking; Onbeperkt Carnaval

Als steunend lid heeft u ook voordeel. Middels de unieke bestelcode die elk steunend lid ontvangt heeft u voorrang bij het kopen van de toegangskaarten voor de gala-avonden.

Uw steunend lidmaatschap kunt u op drie manieren voldoen.

  1. Per automatische incasso
  2. Middels een eenmalige betaallink / QR code
  3. Contant. Dit kan alleen op woensdag 10 januari van 19.00 – 20.00 uur bij Pelle’s zaal

Eventuele vragen kunt u mailen naar info@nettelkornkes.nl

Gala bestuur

C.V. De Nettelkörnkes

Deel dit bericht