Nettelkörnkes-1

Wie joarig is trakteert!

In september 2020 was er reeds besloten dat het carnavalsseizoen 2021 niet door zou gaan. Voor C.V. De Nettelkörnkes uit Deurningen was dat extra zuur omdat deze vereniging haar 55-jarig carnavalsjubileum zou gaan vieren in 2021. Er was een jubileumcommissie aangesteld en de voorbereidingen voor het groots vieren van het jubileum waren in volle gang.

Maar al snel was er besloten het vieren op te schuiven naar 2022. Alle jubileumactiviteiten zullen dus volgend jaar alsnog gaan plaatsvinden.

Toch wilde de jubileumcommissie ook dit carnavalsseizoen niet volledig in stilte voorbij laten gaan. Daarom werd afgelopen zaterdag 13 februari, de dag dat normaal de Deurninger optocht plaatsvindt, het hele dorp getrakteerd.

Onder het motto ‘wie joarig is trakteert!‘ werd ’s ochtend om 10.30 uur het hele dorp door middel van een geluidswagen op de hoogte gesteld van de actie. Johnny van Rijn en Jack ten Haaf hadden plaatsgenomen op de geluidswagen en nodigden iedereen uit om maar vast koffie te zetten want de traktatie zou er zo aan komen.

En dat gebeurde ook want vanaf 11.00 uur trokken meer dan 30 bezorgers door Deurningen en omstreken om elk huisgezin, alle leden en alle sponsoren te voorzien van een kleine traktatie bij de koffie. 

Op deze manier werd er toch nog op een kleine ludiek en corona-proof manier aandacht gegeven aan het 55-jarig jubileum. En uiteraard wordt het echt vieren van het 55 jarig jubileum volgend jaar helemaal ingehaald.

Deel dit bericht